Michael genomineerd voor tennisleraar van het jaar

Gepubliceerd door Jan Warmink op

Onze tennisleraar Michael (geeft les op maandag bij onze vereniging) is genomineerd voor landelijke verkiezing van tennisleraar van het jaar. Jaarlijks wordt op gezamenlijk initiatief van de KNLTB en de VNT de verkiezing Tennisleraar van het jaar gehouden. Spelers, commissieleden, tennisscholen en collega’s kunnen, via het bestuur van de vereniging waar de persoon les geeft, hun leraar voordragen.
Met de inschrijving voor de verkiezing geeft de vereniging de leraar erkenning voor de kwaliteit van zijn/haar lessen en trainingen en de wijze waarop hij/zij binnen de vereniging als persoon functioneert.
Naast de eervolle titel maken de tennisleraar en de vereniging kans op mooie prijzen. (KNLTB cheque t.w.v. € 1000,-, VNT seminarcheque t.w.v. € 250,00 en een Tennisdirect cheque t.w.v. € 100,00)

Michael strijdt samen met 2 anderen Joost van der Marel (TV de Maten, Apeldoorn)  en Bart van Essen (TV Rijnhuyse, Nieuwegein)

Categorieën: Nieuws

X

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gieterveen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221