Lidmaatschap

Heb je ook zin om bij TCGieterveen te komen tennissen? Dan kan je dit doen via een aanmeldformulier. Deze is te verkrijgen bij één van de bestuursleden.

Het aanmeldingsformulier is tevens een machtiging aan de Tennisvereniging Gieterveen om, tot wederopzegging, jaarlijks de gehele contributie van de opgegeven rekening af te schrijven.

Voor de betaling zijn 2 opties.
• Optie A, in termijnen waarbij enkele keren per jaar een incasso opdracht wordt verstrekt;
• Optie B, eenmalig waarbij in de incassoronde van april het volledige contributiebedrag wordt geïnd. Bij opgave voor lessen mag u opnieuw uw voorkeur aangeven voor de betalingsoptie.
 Wijzigingen in adres, telefoonnummer, e-mailadres of bankrekening (i.v.m. incasso) dienen te worden doorgegeven aan de ledenadministratie.

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient te geschieden vóór 1 december van het jaar voorafgaand aan het jaar waarin het lidmaatschap moet worden beëindigd. Bij opzegging na 1 januari is de volledige contributie verschuldigd.
– Wanneer er gekozen is voor betaling in termijnen, maar er wordt midden in het tennisseizoen besloten te stoppen, dan zullen de nog openstaande termijnen alsnog geïnd worden.

Opzeggen lessen

– I.v.m. het aanvragen van lesuren voor het volgende seizoen, moet het opzeggen van de lessen ook voor deze datum gedaan worden. Zonder afmelding gaan we er vanuit dat je gewoon blijft lessen en zullen deze in rekening worden gebracht.

Kosten

Contributie Senioren, € 80.- per jaar
Contributie Junioren, € 45.- per jaar
Contributie voetbal vvGieterveen lid, € 35.- per jaar (juni t/m augustus)
Contributie uitwonend lid, € 35.- per jaar
Tennislessen Senioren, € 120.- per jaar (15 lessen)
Tennislessen Junioren, € 90.- per jaar (15 lessen)


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gieterveen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349