Tennislessen

Tennissen wordt pas leuk als je het tennisspel beheerst. Daarom worden er door de vereniging op maandagavond lessen gegeven. De lessen worden gegeven door Michael Woldhuis. Hij verzorgt de lessen bij ons vanaf 2013. Van jongs af aan wist hij al dat hij iets met sport wilde doen. Hij heeft sportopleidingen gevolgd en in zijn studietijd ook nog de opleiding SPW en de tennistrainerscursus gevolgd in Leeuwarden. Hij heeft eveneens zijn diploma tennistrainer B behaald. B trainer houd in dat hij tot aan de professionals les mag geven. Tijdens schoolvakanties en feestdagen worden er geen tennislessen gegeven.

Gevorderden:

Er worden speciale lesprogramma’s aangeboden voor gevorderden. Voor de gevorderden wordt er getraind op technieken, persoonlijke aandachtspunten of verbetering van wedstrijdtechnieken.

Jeugdlessen:

Vanaf 5 jaar kunnen kinderen deelnemen aan de lessen. Michael geeft op een leuke manier les aan de kinderen, waardoor ze op spelende wijze het tennisspel onder de knie krijgen. Er zijn twee lesgroepen voor de jeugd. Een beginners jeugdgroep en een gevorderde jeugdgroep.

Beginnerslessen:

Dit jaar hebben we een speciale beginnersgroep voor mensen die nog niet eerder getennist hebben. Bij deze lessen is er veel aandacht voor de basisvaardigheden van de techniek en spel.

Opgave voor de lessen kan via ons contactformulier

X

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gieterveen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221