Opendag tcGieterveen

Afgelopen zaterdag (25 maart) hebben we als tennisvereniging een open dag georganiseerd om mensen te laten zien hoe leuk en gezellig tennis kan zijn. Deze dag was eveneens de opening van het nieuwe tennisseizoen.
Het weer was prachtig en de banen lagen, na de inzet van de vrijwilligers, er weer perfect bij. Een aantal mensen,  zowel leden als niet leden,  zijn zaterdag gekomen en hebben hun eerste tennisballen van het seizoen geslagen. Onze oude en vertrouwde tennisleraar Michael en onze nieuwe tennisleraar Klaas uit Annen hebben deze dag proeflessen gegeven aan geïnteresseerden.

beginnerslessen
Na deze open dag bleek dat er voldoende animo was om een speciale beginnersgroep samen te stellen die op dinsdagavond gaat lessen onder leiding van Klaas. Deze groep, bestaande uit mensen die nog geen ervaring hebben met tennis, zullen van Klaas de basisvaardigheden leren die nodig zijn om plezier te hebben in het tennisspel.

Komende week starten de lessen weer. Michael geeft dan weer op maandagavond les aan de jeugd en gevorderde volwassenen. Zoals eerder vermeld gaat Klaas dan op dinsdagavond les gaan geven aan de beginners. Heb je zelf nog interesse of ken je iemand met interesse in het volgen van tennis gevorderd of beginner? Dan kun je dit doorgeven via tcgieterveen@gmail.com. Dan zullen we zorgen dan je ingedeeld in één van de groepen.

Hieronder staan de foto’s genomen tijdens deze mooie dag.


Geplaatst

in

door

Tags:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gieterveen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309