Nazomernacht toernooi 2018

Gepubliceerd door Jan Warmink op

Het avond/nacht tennissen was een fenomeen in de rijke geschiedenis van onze tennisclub, wat blijkt uit de vele verhalen die nog steeds de ronde doen op het terras.  Dit leek ons een goede reden om het avond/nacht tennissen terug te laten keren op het toernooischema. Op 15 september is het dan eindelijk zover, want dan zal het “Nazomernachttoernooi 2018” gehouden worden.

Dit tennistoernooi valt samen met het “Glow in the dark” beachvolleybal toernooi wat een garantie is voor een avond vol sportiviteit, vermaak en gezelligheid.
De avond start om 17:00 uur met een BBQ welke samen georganiseerd wordt met het Beachvolleybal. Om 19:00 uur start het tennistoernooi en gaat door tot in de kleine uurtjes met veel ruimte tussendoor voor een versnapering.

Het is mogelijk om aan zowel het beachvolleybal als het tennistoernooi mee te doen. Je moet je wel even apart opgeven voor het beachvolleybaltoernooi.

Kosten:
Nazomernachttoernooi 2018   €2,50
BBQ                                               €7,50

 

Opgave voor 13 september via onderstaand formulier:    Opgave tennistoernooi en BBQ kan ook  bij Karin Topper (06-23786667)

    Categorieën: toernooi en toss

    X