Groot onderhoud aan banen

Gepubliceerd door Jan Warmink op

De afgelopen dagen is er hard gewerkt aan de banen door werknemers van Bouma Sport en een aantal vrijwilligers van de vereniging om de banen voor het komende seizoen in top conditie te krijgen. De problemen die er waren in het verleden zullen, als het goed, dan ook definitief tot het verleden behoren.

De komende zes weken zullen een zestal vrijwilligers van de vereniging de banen dagelijks gaan walsen, zodat de banen de hardheid krijgen die ze behoren te hebben. Dit onderhoud neemt dagelijks 1 uur a 2 uur in beslag.

De netten zullen tot en met 4 april niet aanwezig zijn i.v.m. dit grondige onderhoud. Er kan tot die datum  dan ook niet gespeeld worden op de banen. Uitzonderingen hierop zijn de open dagen op 26 maart (volwassenen) en 30 maart (kinderen), welke als doel hebben, meer leden aan te trekken. Bestaande leden zijn beide dagen natuurlijk ook welkom om een balletje te slaan! Na 4 april zal het onderhoud doorgaan, maar dan kunnen de netten blijven hangen tijdens het walsen. Hieronder staan foto’s welke genomen zijn de afgelopen dagen tijdens het groot onderhoud van de banen.

Categorieën: Reportage

X